Å ENTRÉ


Ditt første møte med huset vårt fra innsiden er entréen. Her går fargene i hvitt, grått, noen sorte innslag og lyst treverk. Vi grubler for tiden litt på om vi skal lage en sittebenkløsning, i stedet for å ha knaggrekken på nesten 2 meter på veggen. Men interiøret blir noe nedprioritert her i huset for øyeblikket. Med oppstart av ny bedrift og to små aktive sjarmører, sliter vi ikke med å fylle dagene med innhold.

Nå tripper jeg etter å kunne lansere den nye nettbuikken som jeg så lenge har jobbet med. Bildene er på plass, nesten alle produkter er på lager og de første utsendelsene til forhandlere skal avgårde i dag - og solen skinner!

Håper solen skinner på deg også!
- Christine

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Lurer du på noe, kan du sende meg en epost: christine [at] snedesign [dot] com

Meet The Author

Jeg er Christine. Kvinne. Mamma. Kone og kjæreste. Jeg er opptatt av å leve livet mitt lykkelig, og jeg har derfor hoppet av den tradisjonelle karrierestigen, for å drive med det jeg liker aller best. Designe. Skape. Utvikle. Inspirere. Glede. Med fokus på barn og deres omgivelser. Velkommen til å følge meg i ferden mot å skape et nytt hjem, i en ny by - og ikke minst en ny hverdag i en ny jobb, i eget firma.